Mandatarii financiari ai candidaţilor în alegeri, chemaţi la instruire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instruirea realizată de reprezentanţii Autorităţii Electorale Permanente va avea loc luni, 5 noiembrie 2012, ora 13:30, în Sala Nr.11 din incinta Instituției Prefectului.

Sesiunea de instruire are tema ,,Atribuțiile mandatarilor financiari ai competitorilor electorali în alegerile parlamentare din anul 2012".

Acțiunea are loc în contextul pregătirii alegerilor pentru Camera Deputaților și Senat ce vor avea loc în data de 9 decembrie 2012.

La această acțiune sunt invitați să participe mandatarii financiari desemnați, reprezentanți ai competitorilor electorali (partide politice, alianțe politice, alianțe electorale, organizații ale cetățenilor aparținând minorităților naționale), precum și candidații pentru Camera Deputaților și Senat din Circumscripția Electorală nr. 41 județul Vrancea.

„Sesiunea de instruire are drept scop informarea mandatarilor financiari și a competitorilor electorali cu privire la atribuțiile pe care aceștia le au conform prevederilor Legii nr. 334/2206 privind finanțarea activității partidelor politice și a campaniilor electorale, republicată cu completările ulterioare și ale Hotărârii de Guvern nr. 749/2007 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 334/2006, cu modificările și completările ulterioare", se arată într-un comunicat de presă al Autorităţii Electorale Permanente.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite