Maiorul post-mortem Liviu Mihalache, comemorat de pompierii vrânceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii vrânceni au depus o coroană de flori
Pompierii vrânceni au depus o coroană de flori

A devenit o tradiţie pentru cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny" al judeţului Vrancea ca în fiecare an, în preajma aniversării Zilei Pompierilor din România, să se aducă un omagiu pompierului vrâncean căzut la datorie în urma unui incendiu în data de 10 februarie 2000.

„Căpitanul Liviu Mihalache, locţiitorul comandantului Detaşamentului de Pompieri Focşani, avea în spate experienţa a 12 ani de serviciu în slujba cetăţenilor când a păşit în lumea de dincolo în urma unui incendiu produs la subsolul unui bloc de pe strada Mare a Unirii din Municipiul Focşani. Căpitanul a fost avansat post-mortem la gradul de maior, iar peste ani amintirea sa rămâne vie în memoria celor care l-au cunoscut.

Cu această ocazie, la mormântul său s-a depus o coroană de flori din partea cadrelor I.S.U. Vrancea. Pentru toţi cei care au avut ocazia de a lucra alături de el va rămâne întotdeauna un adevărat profesionist", se arată într-un comunicat de presă al pompierilor vrânceni.

Finalul seriei evenimentelor organizate cu ocazia Zilei Pompierilor din România coincide cu sărbătorirea, la data de 15 septembrie, conform calendarului creştin-ortodox român, a Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş, patronul spiritual al pompierilor.

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite