Mâine/ 100 de poliţişti vrânceni vor protesta în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţi din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea se pregăteau astăzi să plece la miting. Înverşunaţi de decizia eliminarea temporară a indemnizaţiei pentru hrană, oamenii legii aflaţi în concediu sau care au zi liberă merg să picheteze sediul MAI.

Sidicaliştii anunţă că din Vrancea se vor deplasa la mitingul de la Bucureşti 100 de angajaţi ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Vrancea.

Aceştia vor picheta sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor începând cu ora 11.30 pentru a-şi exprima astfel nemulţumirea faţă de decizia de anulare a indemnizaţiei pentru hrană de 550 de lei.

"Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că unii dintre ei rămân doar cu 1.000 sau 1.200 de lei salariu. Cum să se ducă oamenii ăştia la serviciu, mai ales cei care lucrează în stradă şi au de-a face cu tot felul de infractori, dacă ei ştiu că nu şi-au plătiti ratele, că le ia banca apartamentul sau că nu are bani pentru mâncare la copii?", ne-a declarat Ciprian Grosu, vicepreşedinte SNPPC Vrancea

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite