Mai multe autoturisme au rămas înzăpezite pe drumurile de la munte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul unei maşini de mare tonaj a stat înzăpezit opt ore la Valea Câmpului.
Şoferul unei maşini de mare tonaj a stat înzăpezit opt ore la Valea Câmpului.

Cinci auto-vehicule au fost înzăpezite în cursul dimineţii la Valea Câmpului pentru că drumarii au intervenit târziu cu antiderapant.

Şoferul unei maşini de mare tonaj ce transporta carburanţi a rămas înzăpezit opt ore pe drumul naţional 2 L, pe raza localităţii Valea Câmpului.

Drumarii au început să împrăştie antiderapant abia după şase ore după ce acesta i-a anunţat. „Eu am stat înzăpezit pe drum de la trei dimineaţa. Eu i-am anunţat pe cei de la drumuri să vină să dea cu derapant şi au împrăştiat material pe sensul meu de mers abia după şase ore. Acum ne chinuim să plecăm de aici", ne-a spus Ştefan Stanciu, şoferul maşinii ce transporta carburanţi.

Potrivit acestuia, alte patru autoturisme au rămas blocate pentru câteva ore pe DN 2 L, în zona popasului de la Valea Câmpului.

La secţia DN totul este bine

La Secţia de Drumuri Naţionale situaţia este alta. „Am dat cu antiderapant iar maşina se deplasează de acolo acum. Nu sunt alte probleme în zonă", ne-a declarat directorul secţiei, Lucica Chiper.

Circulaţia a fost îngreunată din cauza zăpezii şi pe DN 2 M, la Reghiu şi pe DN 2 R la Vintileasca unde traficul se desfăşoară pe un singur fir.

Probleme sunt şi pe E 85 pe raza localităţii Dumbrăveni. Aici autoturismele coboară cu dificultate panta din dreptul statuii generalului rus Alexandr Suvorov.

De asemenea, în cursul dimineţii, în jurul orei 4.00 şoferul unei autoutilitare din Bucureşti a derapat de pe E 85 cu maşina în şant întrucât nu a adaptat viteza potrivită pe carosabilul acoperit cu zăpadă. Pe şoseaua europeană nu era împrăştiat material antiderapant. Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, subinspector Cătălina Olteanu, şoferul s-a ales cu răni uşoare.

Ministerul Mediului a emis avertizare cod galben de ninsoare pentru două zile.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite