Maestrul International Yannis Gkovas a deschis seminarul Taekwondo WTF de la Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La acest seminar au participat 50 de sportivi
La acest seminar au participat 50 de sportivi

In zilele de 08,09 si 10 octombrie 2010,Municipiul Focsani a fost onorat de prezenta Maestrului International Yannis Gkovas-8 Dan Kukkiwon,unul dintre cei mai buni antrenori in disciplina Olimpica Taekwondo WTF din Europa,care s-a aflat in orasul nostru pentru un stagiu tehnic aflat la prima editie.

La acest seminar au participat 50 de sportivi legitimati la cluburi renumite din tara noastra,precum si din tara vecina,Bulgaria:CS Xplosiv Taekwondo Mures, CS Taeback Iasi,CS Shim Jang Taekwondo Iasi,CS Taekyeon Harsova,Fire Taekwondo Club-Sofia,CS Nidan si CS Addras Taekwondo,ultimele doua din Focsani,membre ale Asociatiei Judetene de Taekwondo WTF Vrancea infiintata in luna iunie a acestui an.


Activitatea a constituit un schimb de experienta intre sportivi si tehnicieni si un prilej pentru cei mici de a se bucura de prezenta unui maestru al acestei frumoase discipline sportivem,totodata fiind inceputul unei traditii care se doreste a fi continuata.


Maestrul Govas a fost surprins intr-un mod placut de faptul ca,la antrenamente, au participat atat persoane trecute de 40 de ani,cat si copilasi de 5-6 ani,fiind o dovada a faptului ca sportul nu are varsta,putand fi practicat de catre oricine si oricand.


Totodata,acesta a incantat asistenta atat prin abilitatile sale deosebite,in ciuda varstei de 48 de ani,cat si prin popularitate,modestie si fair-play-ul de care a dat dovada pe tot parcursul stagiului,promitand tuturor celor rezenti ca va reveni anual in Focsani si va sprijini dezvoltarea Taekwondo-ului pe plan local.

Recent infiintata Asociatie Judeteana de Taekwondo WTF Vrancea,reprezentata de o noua generatie de tehnicieni,care dovedesc inca o data ca au spirit de initiativa si aspiratii,va initia periodic astfel de proiecte,cu scopul de a atrage tineretul catre salile de sport.

 

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite