Lucrările de amenajare a sediului pentru Tribunal au fost blocate de contestaţiile care au pierdut la licitaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două firme au depus contestaţii ceea ce prelungeşte termenul de atribuire a lucrărilor cu cel puţin o lună de zile.

Reprezentanţii societăţilor PIF&LMS SRL Focşani şi ROTARY CONSTRUCT SRL Bucureşti au contestat rezultatul licitaţiei. Dacă Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor va da curs celor două plângeri, procedura licitaţiei va fi reluată.

"Soluţionarea contestaţiilor se face în cel mult o lună de zile. Încheierea contractului este condiţionată de soluţionarea contestaţiilor", a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Vrancea, Carmen Danţiş.

Până la rezolvarea situaţiei prividn cele două contestaţii şi licitaţia pentru lucrare, Tribunalul Vrancea funcţionează în clădirea de pe strada Cuza Vodă nr. 8, singura clădire încadrată la gradul de risc seismic I din judeţ.

image

În primă fază, lucrarea de amenajare a fostului sediu "Bancorex" din Focşani în Tribunal a fost câştigată de firma Conextrust SA din Bacău. La licitaţie au participat opt societăţi.

Este vorba de lucrări de reparaţioi capital dar şi recomparimentare a clădirii. Firma câştigătoare a licitat pentru suma de nouă milioane de lei cu termen de finalizare a lucrărilor de şase luni.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite