Loc de joacă ecologic inaugurat astăzi la Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copii au dat o mână de ajutor la înfrumuseţarea locului
Copii au dat o mână de ajutor la înfrumuseţarea locului

Parcul a fost amenajat în zona Bahne, pe o suprafaţă de 500 mp, de către Asociaţia "MaiMultVerde". Primăria Focşani va afişa un program pentru cei care vor veni la locul de joacă

Asociaţia "MaiMultVerde" a inaugurat astăzi la Focşani un spaţiu de joacă pentru copii în cadrul unui proiect realizat şi cu sprijinul Primăriei Focşani.

Proiectul a demarat la începutul lunii septembrie, pe un teren de 500 de metri pătraţi din cartierul Bahne, zona Aleea Căminului, pentru amenajarea locului de joacă fiind folosite gazon natural, arbuşti, echipamente de joacă pentru copii precum tobogan, leagăn, rotativă sau balansoar pe arcuri, precum şi mobilier din plastic reciclat.

"Proiectul pe care îl desfăşurăm în această perioadă este o încercare de a rezolva problema majoră a lipsei spaţiilor verzi din oraşele noastre şi o dovadă că acolo unde este nevoie se pot găsi soluţii şi sprijin. Am găsit cele mai bune soluţii peisagistice, am luat specialişti din domeniu şi am folosit materiale ecologice, toate pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii locuitorilor din aceste oraşe", a declarat Anamaria Bogdan, director de comunicare la Asociaţia "MaiMultVerde".

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite