Lansare de carte la Colegiul Tehnic Edmond Nicolau

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coperta cărţii
Coperta cărţii

Profesorul Dumitru Coşereanu îşi va lansa volumul „Studiu în gri (Despre nimic și încă ceva), vineri, 6 aprilie ora 11.00 la Biblioteca colegiului, în cadrul programului „Școala Altfel".

Volumul este dedicat de către autor celor "Celor care uneori și în nimic mai văd câte ceva!", lansare urmând a fi realizată de către scriitorul Gheorghe Neagu.

Inaugurare „Biblionet" de Ziua Internațională a Cărții pentru Copii şi Tineret

„Proza din Studiul în gri este, fără nicio îndoială, bine scrisă, dar, ca întotdeauna a scrie despre nimic se dovedește a fi o întreprindere extrem de dificilă. Chiar autorul mi-a mărturisit că a scris această carte în trei ani. Este o proză complexă, care trădează un spirit reflexiv, un spirit care nu se grăbește și care întoarce pe toate fețele cuvintele, ideile, imaginile,. Pentru că autorul se privește pe sine și lumea în care trăiește și lumea imaginată de el din toate direcțiile. Este un nimic chinuitor, pe care mai întâi autorul l-a resimțit acut în toate substraturile conștiinței sale, apoi alt chin pe care cititorul îl resimte tot mai puternic de fiecare dată", spune Petrache Plopeanu în recenzia cărţii.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite