Lansare de carte la Biblioteca Judeţeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia „Simion Mehedinţi" şi Biblioteca Judeţeană „Duiliu Zamfirescu" Vrancea organizează vineri, 12 octombrie, ora 11.00 lansarea cărţii „Neculai Jechianu, un apostol vrâncean, ediția a II - a".

Cartea este apărută la Editura Terra, Focșani 2012, iar selecția de texte adnotate, comentate și nota acestei ediții sunt realizate de profesorii Ion Grigore Cherciu şi Vasile Gr. Ţibrea, care o vor și prezenta publicului .

"...Neculai Jechianu, un apostol vrâncean nu este o sintagmă căutată, ci un adevăr cu acoperire totală, un adevăr pe care această carte se străduiește să-l pună și mai bine în reala sa lumină, în vremuri precum ale noastre, care-și așteaptă și ele apostolii. Această carte se rânduiește între tomurile ale căror mărturii vădesc că marile valori ale neamului rămân vii prin apostolii săi", se arată în prefața cărții semnată de academicianul Valeriu D. Cotea și prof. dr. Costică Neagu.

La acest eveniment sunt invitați să susțină un microrecital de chitară și flaut elevi ai Liceului de Artă „Gheorghe Tătărăscu" Focșani.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite