La Panciu se distribuie de două zile votanţilor, fără jenă, sacoşe cu mâncare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deschizător de drumuri pentru maşina cu alimente este chiar viceprimarul Iulian Nica
Deschizător de drumuri pentru maşina cu alimente este chiar viceprimarul Iulian Nica

La acţiunea de distribuire a alimentelor cu microbuzul şcolar, „sponsorizate" de o firmă din Capitală, participă angajaţi ai primăriei locale care le sugerează oamenilor pe cine să voteze.

După ce miercuri din microbuzul şcolar al oraşului Panciu au fost distribuite sute de pachete cu alimente, acţiunea electorală în beneficiul actualului edil USL Ion Petre a continuat şi ieri.

Nestingheriţi, reprezentanţii unei firme medicale din Bucureşti şi angajaţi ai Primăriei din localitate au mers din casă în casă şi au împărţit la oameni pachete cu alimente, spunându-le şi pe cine să pună ştampila de vot duminică. Acţiunea este coordonată de viceprimarul Iulian Nica.

Şefa Inspectoratului Şcolar Vrancea, Vasilica Zaharia, a declarat că nu ştie nimic despre faptul că microbuzul şcolar a fost folosit pentru împărţirea sacoşelor cu mâncare, deşi toată ziua de ieri la televizor şi în ziare au fost date imagini sugestive în acest sens.

În acelaşi timp, la IPJ Vrancea există o sesizare depusă în legătură cu mita electorală de la Panciu.

Din informaţiile noastre, acţiunea va continua şi astăzi.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite