La Panciu: Bani pentru paranghelie da, pentru utilităţile oraşului, ba!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Panciu organizează în aceste zile serbările oraşului, eveniment aflat la a opta ediţie. Toate acestea se întâmplă în timp ce oraşul rămâne frecvent fără iluminat public stradal din cauză de Electrica s-a săturat să aştepte ca municipalitatea să achite facturile restante.

Administraţia locală are datorii neachitate la furnizorul de energie electrică de mai bine de jumătate de an. Restanţele ajung la 132.000 de lei, adică aproape cât bugetul spectacolului organizat de zilele oraşului, din sponsorizări, ce-i drept.

"Suntem la a opta ediţie a spectacolului şi pretenţiile cetăţenilor noştri cresc. Avem 100.000 de lei din sponsorizări de la şapte firme din oraş, din judeţ, dar şi din Bucureşti", ne-a declarat primarul Ionel Petre, care a redus de curând la jumătate numărul becurilor din reţeaua de iluminat stradal pentru a putea face faţă eşalonărilor stabilite de Electrica, după ce oraşul a stat aproape o lună de zile în beznă.

Direcţia 5 în oraşul fără lumini

Se pare că edilul oraşului nu este la fel de abil când vine vorba să strângă sponsorizări şi pentru funcţionarea administraţiei locale despre care ameninţă că o va închide dacă nu vor mai veni bani de la bugetul statului pentru că, spune el, nu mai are cu ce să plătească salariile.
Spectacolul de la Panciu nu se desfăşoară oricum, ci prin intermediul unei firme specializate care organizează evenimentul, evident, contracost.

Printre cei care vor încânta publicul se numără Direcţia 5, Bordo dar şi artişti precum Elena Gheorghe, Nicolae Furdui Iancu, Aurel Moldoveanu, Mioara Velicu şi Maria Dragomiroiu. Spectacolele au loc între orele 11.00 - 22.30, până duminică.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite