LEADERSHIP-ul in atenția STPSE și a tinerilor brăileni (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
LEADERSHIP-ul in atenția STPSE  și a tinerilor brăileni
LEADERSHIP-ul in atenția STPSE și a tinerilor brăileni

In perioada 19.09. - 20.09.2011, Secretariatul Tehnic Permanent al Pactului Teritorial pentru Ocupare și Incluziune Socială Regiunea Sud - Est a participat la workshop-ul LEADERSHIP, organizat de Grupul Informal de Tineri - TinKlub Brăila.

Workshop-ul s-a derulat în cadrul inițiativei Speak-up finanțată prin Programul Tineret in Acțiune și a vizat dezvoltarea personală/profesională a tinerilor din diverse medii sociale.

Pe parcursul a două zile, tinerii au fost implicați in activități menite sa evidențieze caracteristicile unui leader, rolul acestuia și al echipei coordonate. S-a urmărit, de asemenea, înțelegerea noțiunii de leadership și a rolului acestuia în organizație, s-a vorbit de mentoring si coaching, a fost facilitată cunoașterea propriului stil de leadership al participanților și a fost subliniată și exemplificată diferența dintre un leader și un manager.

In cadrul aceluiași program, în perioada următoare, vor fi desfășurate alte 3 sesiuni de work-shop pentru tineri: "Abilități de prezentate", "Team-building" și "Comunicare".

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite