Kangoo Jumps este cea mai nouă formă de aerobic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kangoo Jumps are din ce în ce mai multe adepte
Kangoo Jumps are din ce în ce mai multe adepte

Instructoarea Moira a adus în Focşani Kangoo Jumps, un sport foarte eficient în modelarea corpului.Ghetele speciale Kangoo au fost folosite pentru recuperarea persoanelor cu probleme osoase, dar au fost adoptate şi în fitness.

Kangoo Jumps este un tip de aerobic pe cât de distractiv şi deconectant, pe atât de eficient în modelarea corpului.

Ghetele Kangoo sunt în mare vogă în toată lumea, deoarece protejează coloana vertebrală şi articulaţiile, lucrează toată musculatura şi ajută la eliminarea celulitei într-un timp record.

De asemenea, practicarea acestui sport reduce riscul hipertensiunii arteriale sau a unui eventual atac vascular, întărind sistemul imunitar, inima şi plămânii.

„Kangoo oferă nu numai o condiţie bună şi o siluetă frumoasă, ci, prin bucuria săriturii, îmbogăţeşte monotonia vieţii noastre cotidiane cu o experienţă uriaşă", spune instructoarea Moira.

Diferite tipuri de aerobic

Instructoarea Moira le oferă iubitorilor de sport mai multe tipuri de aerobic, în funcţie de dorinţele şi necesităţile fiecăruia.

Astfel, pe lângă Kangoo Jumps focşănenii mai pot practica step aerobic, gimnastică specială pentru slăbit, pentru gravide sau pentru persoanele cu vârstă înaintată dar şi aerobic pentru copii.

Preţul unui abonament ce include douăsprezece şedinţe de kangoo pe lună este de 190 de lei. Clubul de aerobic poate fi găsit pe strada Bucegi Nr. 9, vizavi de „Doi Stejari".

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite