Juniorii de la Prosport au luat autografe de la vedetele Vasluiului antrenat de Viorel Hizo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mike Temwanjera a fost amabil cu pustii de la Prosport
Mike Temwanjera a fost amabil cu pustii de la Prosport

Focşănenii au participat in acest weekend la faza semifinală a „Memorialului Gheorghe Ola" cu grupa 2001. Echipa antrenată de profesorul Ionuţ Constantinescu s-a clasat pe locul cinci la acest turneu după ce a pierdut ambele partide din grupă în faţa unor formaţii mult mai experimentate, Ceahlăul Piatra Neamţ şi FC Botoşani.


Grupa 2001 a Şcolii de Fotbal Prosport Focşani a stat două zile la Vaslui în condiţii excelente. Focşănenii au fost primiţi regeşte de patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu la „Racova" , hotel pe care îl deţine în centrul oraşului.

Micuţii fotbalişti ai Prosport au avut un program extrem de încărcat. Meciuri, dar şi discuţii cu jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei de primă ligă, FC Vaslui. Aflaţi în cantonament pentru meciul cu Pandurii Târgu Jiu, vedetele de la Vaslui în frunte cu brazilianul Wesley Lopez au acceptat să le ofere copiilor de la Prosport autografe.


„Şi noi am fost copiii şi ştim cum este. Am stat de vorbă cu ei şi am fost impresionat de lucrurile pe care ştiu despre echipa nostră, dar şi despre fotbal, în general. Le-am spus că la vârsta asta nu rezultatele sunt cele care contează, ci dragostea pentru sportul rege. Ei trebuie să se cunoască bine acest fenomen şi să-şi respecte colegii, antrenorii şi adversari. Le urez multă baftă copiilor şi antrenorilor de la Prosport Focşani", a spus Wesley Lopez.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite