Jandarmii clujeni au donat şapte tone de alimente pentru vrâncenii afectaţi de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ajutoarele au fost duse din casă în casă
Ajutoarele au fost duse din casă în casă

Alimentele au fost strânse şi cu ajutorul clujenilor, în acţiune implicându-se şi un magazin din oraş.

Campania de ajutorare a vrâncenilor năpăstuiţi de vitregiile naturii, începută acum patru zile, s-a încheiat miercuri seara când jandarmii clujeni ajutaţi de jandarmii vrânceni au terminat de distribuit un număr de 450 de pachete cu alimente .

„Este vorba de paste, orez, făină, ulei, conserve de carne, zahăr, mălai, apă minerală , apă plată şi pâine, în general produse mai greu perisabile, care rezistă condiţiilor grele de depozitare din gospodăriile afectate de ninsorile abundente. Convoiul cu alimente a trecut prin fiecare localitate afectată, iar produsele au fost oferite sinistraţilor din poartă în poartă", au precizat jandarmii vrânceni.

Un nou transport clujean de ajutoare umanitare pentru sinistraţii din Vrancea

Totodată, jandarmii din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vrancea au acţionat ieri cu un efectiv de 41 de jandarmi pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică pe timpul distribuirii a 8250 kg. de produse alimentare, 3000 de conserve de carne şi 8500 kg. material lemnos în oraşul Mărăşeşti şi comunele Slobozia Ciorăşti, Sihlea (satele Bogza şi Caiata), Vînători (satele Balta Raţei şi Răduleşti), Milcovul şi Vulturu la un număr de 754 de familii, la solicitarea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite