Focşani:Michael Jackson va fi comemorat la Club Extrem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Focşani:Michael Jackson va fi comemorat la Club Extrem
Focşani:Michael Jackson va fi comemorat la Club Extrem

Fanii regelui muzicii pop vor avea în această seară o ocazie specială de a-şi omagia idolul, în cadrul unui eveniment cu muzică şi dans.

CITEŞTE ŞI:


Club Extrem organizează, începând cu ora 22.30, un spectacol în cinstea regelui pop Michael Jackson. Vor fi reproduşi în scenă celebrii paşi de dans ai megastarului iar cei care l-au îndrăgit pe Michael îi vor putea cânta piesele în cadrul unui concurs de  karaoke.

Cei care vor dovedi că ştiu să danseze şi să cânte cel mai bine vor fi premiaţi cu bani de organizatori. Invitatul special al evenimentului va fi Bogdan Apostol, câştigătorul concursului „Mr. Extrem” din acest an, care va executa pentru public paşii Moonwalk.

Pentru acest număr special, organizatorii vor aplica pe parchet o ceară specială, astfel încât paşii magici ai artistului să poată fi redaţi cât mai real.

Piesele care vor încinge atmosfera pe parcursul întregii nopţi în Club Extrem vor fi, evident, „Thriller, „Bad” şi „Billie Jean”. Intrarea în club va costa numai cinci lei spre deosebire de 10 lei cât costă de regulă în serile de weekend. În aceste condiţii, organizatorii se aşteaptă deja la câteva sute de invitaţi, atât din rândul fanilor înfocaţi ai lui Michael Jackson cât şi iubitori ai muzicii de calitate.

„Cred că vor veni peste 200 de persoane pentru că tinerii în Focşani sunt pasionaţi de muzica artistului. În oraş nu a avut loc deocamdată o astfel de manifestare. Chiar dacă a trecut ceva timp de la moartea lui Michael Jackson putem sărbători oricând muzica lui şi să il cinstim”, ne-a spus Cornel Tarbuzan, unul dintre DJ-ii de la Clubul Extrem. Organizatorii vă aşteaptă pentru o noapte întreagă de dans pe muzica artistului pentru care s-a inventat cuvântul „megastar”.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite