Invitaţi speciali şi petreceri tematice în club Extrem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nick Kamarera va face show în această seară
Nick Kamarera va face show în această seară

Atmosfera va fi întreţinută de Nick Kamarera, unul din cei mai în vogă dj. De altfel, tot weekendul este plin de surprize. Tinerii focşăneni sunt aşteptaţi şi mâine la o seară latino, cu animatoare incendiare, costumate în ţinute de carnaval.

Ca în fiecare weekend, clubul Extrem pregăteşte momente inedite pentru focşăneni. În această seară, începând cu orele 22.00, invitat special va fi binecunoscutul dj, compozitor şi producător, Nick Kamarera.

Timp de aproximativ 3 - 4 ore, acesta va mixa cele mai tari hituri de pe piaţa muzicală românească şi internaţională, care cu siguranţă vor umple ringul de dans. În plus, tinerii care au reuşit să pună mâna pe una din cele 150 de invitaţii pe care organizatorii le-au distribuit în licee vor primi un cocktail din partea casei.

Clienţii care îşi vor cumpăra bilet în seara evenimentului vor scoate din buzunare 10 lei.

Sâmbătă, „Rio Carnaval"

Mâine seară, tinerii focşăneni sunt aşteptaţi la „Rio Carnaval", o petrecere tematică cu animatoare costumate în ţinute de carnaval, care vor aduce în club căldura şi specificul tărâmului brazilian.

De asemenea, costumele întregului personal, decorul şi programul dansatorilor îi vor face pe clienţi să se simtă ca şi cum ar fi participanţi la parada de pe „Sambadrome". Cât despre muzică, tinerii vor putea dansa pe genurile latino şi samba.

Intrarea la una dintre cele mai tari petreceri din muncipiu costă tot 10 lei, însă distracţia este garantată.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite