Între două incendii, pompierii s-au delectat cu şah şi atletism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţiile fac parte din întrecerile sportive "Cupa 13 Septembrie", organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny" Vrancea cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a Pompierilor din România. În zilele următoare vor avea loc alte două competiţii, respectiv minifotbal şi fotbal - tenis.

La competiţia de şah au participat jucători de din cadrul unităţii şi de la cele patru subunităţi, respectiv Detaşamentul de Pompieri Focşani, Staţia de Pompieri Adjud, Secţia de Pompieri Panciu şi Secţia de Pompieri Vidra.

Competiţia a avut ca scop selecţionarea jucătorilor care vor reprezenta unitatea în etapa zonală.

Primii clasaţi au fost lt. col. Viorel Balla, (sediul inspectoratului), plt. maj. Nicolae Dediu , Secţia de Pompieri Adjud şi plt. adj. Laurenţiu Zăuşilă, Staţia de Pompieri Panciu.

Astăzi, pe stadionul Tineretului din Municipiul Focşani a avut loc concursul de atletism, 1500 m, organizat la nivelul ISU Vrancea.

Câştigătorii primelor locuri au fost plt. Lucian Maxim, de la Detaşamentul de Pompieri Focşani, plt. Valentin Mocanu Valentin, de la Detaşamentul de Pompieri Focşani şi plt. Costel Vlad, de Detaşamentul de Pompieri Focşani.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite