Intră să vezi care este în acest moment situaţia drumurilor din Vrancea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seara trecută, prefectul a anunţat că, exceptând o porţiune din DN 23B, Măicăneşti- Ciorăşti, toate drumurile naţionale fuseseră redate circulaţiei. Şi pe drumurile judeţene cu probleme se lucra pentru deblocarea integrală.

(UPDATE 2) 29.01 ora 8.00

Ultimul drum naţional blocat, respectiv DN 23B Măicăneşti- Ciorăşti, a fost redat circulaţiei seara trecută. Pe toate cele cinci drumuri naţionale pe care au fost probleme, respectiv DN23 A Focşani-Gologanu-Ciorăşti, DN2L Tişiţa -Panciu-Soveja, DN2B Măicăneşti-Ciorăşti, DN2N Bogza-Caiata-Dumitreşti-Jitia şi DN2 M Focşani-Odobeşti –Andreiaşu se circulă în condiţii de iarnă, ca şi pe mai multe drumuri judeţene care au fost deasemnea blocate. Pe E85 se circulă normal, în condiţii de iarnă iar drumarii sunt preocupaţi în prezent de împrăştierea materialului antiderapant.

(UPDATE) Ora 12.00. Se lucrează pentru deblocarea drumurilor către Ciorăşti

DN23 A Focşani-Gologanu-Ciorăşti a fost deblocat parţial. Autorităţile spun că au deblocat circulaţia până la Tătăranu şi mai au de ajuns până la Ciorăşti. Şi pe DN2B Măicăneşti-Ciorăşti se lucra pentru deblocarea drumului. Pe DN2N Bogza-Caiata-Dumitreşti-Jitia, s-a redat circulaţiei porţiunea Dumitreşti- Jitia, pe relaţia Bogza- Caiata nu se poate circula. DN2L Tişiţa -Panciu-Soveja a fost deblocat. Mai sunt blocate drumurile judeţene DJ 202E Sihlea-Voetin până la limită cu judeţul Buzău, DJ 202F Băleşti-Mihălceni, DJ 204D Tătăranu-Măicăneşti, pe care se lucrează.


Ora 8.30 Patru drumuri naţionale din judeţ rămân blocate de zăpadă

Patru drumuri naţionale rămân închise, conform informaţiilor centrului Infotrafic. Acestea sunt DN23 A Focşani-Gologanu-Ciorăşti, DN2L Tişiţa -Panciu-Soveja, DN2B Măicăneşti-Ciorăşti, DN2N Bogza-Caiata-Dumitreşti-Jitia, drumul către Odobeşti, respectiv DN2 M Focşani-Odobeşti -Andreiaşu fiind redat circulaţiei de noaptea trecută, de la ora 1.30. Situaţia drumurilor judeţene blocate în această dimineaţă era, cel puţin oficial, neschimbată. Conform anunţului făcut de autorităţi, vineri erau blocate opt drumuri judeţene, respectiv DJ 202E Sihlea-Voetin până la limită cu judeţul Buzău, DJ 202F Băleşti-Mihălceni, DJ 204D Tătăranu-Măicăneşti, DJ 204E Ciuşlea-Doaga, DJ 204 E Haret-Panciu, DJ 204D Focşani-Suraia şi DJ 205 E Bizigheşti-Bătineşti. Meteorologii nu au mai anunţat ninsori şi nici viscol însă temperaturile vor coborâ până la -18 grade.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite