Interpreta Antonia concertează în club Extrem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antonia va oferi şi autografe fanilor.
Antonia va oferi şi autografe fanilor.

Venită pentru prima dată în municipiul Focşani, Antonia le promite fanilor un super spectacol. Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.

După ce săptămâna trecută, atmosfera din Club Extrem a fost întreţinută de Partydul Kiss Fm, format din Dan Finţescu şi dj Olix, care timp de patru ore au transmis show-ul live în întreaga ţară, în această seară, invitată de onoare va fi mult îndrăgita cântăreaţă, Antonia.

Venită pentru prima dată la Focşani, Antonia Iacobescu va susţine un concert inedit, special pentru fanii care sunt nerăbdători să o întâlnească. „Mă bucur mult că cei din Extrem au luat decizia de a o aduce pe Antonia în oraşul nostru. Are o voce bună şi este extrem de plăcută. Din ce am văzut pe la televizor, ştie să comunice cu publicul şi aşa sper că va face şi aici", mărturiseşte Dana Mihai (17 ani), una dintre fanele interpretei.

A cochetat cu modellingul

Născută pe meleaguri româneşti, Antonia a emigrat alături de părinţi în Ameria, pe vremea când avea cinci ani. Pasionată de muzică, a început să ia lecţii de canto, în paralel cochetând şi cu modellingul, activitate care i-a adus mult succes. Aşa se face că la numai zece ani, apărea pe reviste pentru copii şi colabora cu agenţii mari din America.

Însă, la vârsta majoratului a luat decizia ca, împreună cu familia, să revină în ţară, unde a pus pe primul loc muzica. A avut şansa de a-l cunoaşte pe Tom Boxer, care şi-a dat seama ce gen de muzică i s-ar potrivi cel mai bine Antoniei şi astfel au lansat piesa „Roses on fire", care în foarte scurt timp s-a transformat într-un hit extrem de difuzat şi peste hotare, în ţări precum Olanda şi Polonia.

Sesiune de autografe

O altă melodie cu care a cucerit inimile fanile este „Morena", compusă tot de Tom Boxer, şi care a ocupat poziţia de cea mai difuzată piesă românească a momentului în luna februarie a anului 2010. După acest succes, Antonia a întrerupt pentru o perioadă viaţa muzicală, revenind în forţă în vara acestui an cu un nou single, intitulat „Marionette" , care îmbină genul pop cu influenţele R&B şi care a cucerit topurile muzicale.

În această seara, de la orele 23.00, clienţii din club Extrem vor putea asculta live toate aceste melodii, urmând ca la finalul concertului să aibă loc şi o sesiune de autografe, astfel încât fanii să rămână cu o aminitire.

Preţul unui bilet de intrare la un eveniment care se anunţă a fi incendiar este de 15 lei. De asemenea, organizatorii au pregătit oferte la băuturi şi un inedit spectacol de flair bartending, oferit de barmani profesionişti.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite