Întâlnire profesională la Biblioteca Judeţeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A fost ultima întâlnire a bibliotecarilor din acest an
A fost ultima întâlnire a bibliotecarilor din acest an

Întâlnirea s-a bucurat de vizita surpriză a directorul general al Grupului Editorial RAO , Ovidiu Enculescu. A fost ultima întâlnire metodică din acest an a bibliotecarilor publici din Vrancea.

La această întâlnire s-au abordat mai multe teme, precum „Structura întâlnirilor metodice cu bibliotecarii din comunităţile publice rurale şi orăşeneşti"prezentată de bibliotecarul Veronica Crăciun, „Practici - Biblio@Sănătate, Serviciu nou de bibliotecă la Răcoasa", temă expusă de bibliotecarul Ghiţă Vlădoiu.

Totodată, bibliotecarilor prezenţi la acţiune li s-a prezentat activitatea editorială a Asociaţiei „Simion Mehedinţi", iar bibliotecarul Maria Cristina Olaru a prezenat asistenţei tema „Metode de diseminare a informaţiilor şi evenimentelor în bibliotecă".

„Este foarte important să ne întâlnim cu bibliotecarii publici din judeţ, atât la noi acasă , cat si in alte biblioteci pe zone, prin Proiectul de Biblioturism. Organizăm totul în funcţie de problemele actuale ale bibliotecarilor, iar temele discutate sunt alese de ei, împreună cu metodistul bibliotecii. Seria acesta de întâlniri profesionale a format deja o familie a bibliotecarilor unde toţi putem schimba între noi experienţe ce ne îmbogăţesc cunoştinţele", precizează Teodora Fîntânaru, directorul Bibliotecii Judeţene Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite