Instructorii şcolilor de şoferi sunt în conflict deschis cu reprezentanţii poliţiei şi primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea instructorilor auto angajaţi la „Şcolile de Şoferi" din Focşani este nemulţumită de organizarea examenului pentru permisul auto. Instructorul Marius-Ionel Viziru s-a săturat ca în fiecare săptămână să schimbe locul de plecare al traseului.

„Pentru că nu există un loc clar de plecare al maşinilor în traseu, ne mutăm de fiecare dată după bunul plac al celor de la Poliţie, Prefectură şi Primărie.


De aproape o lună de zile, locul de plecare este în zona fostei autogări, dar sunt sigur că lumea care stă la case va face plângere la Primărie şi va trebui să plecăm şi de aici. Reprezentanţii Poliţiei spun doar că alţii iau deciziile de stabilire a locului de plecare în traseu", spune instructorul Viziru.

Taxa maximă, 75 de lei


Reprezentanţii Poliţiei se apară şi spun că locul de plecare se schimbă des în funcţie şi de traseele pe care le stabilesc cei care participă la examen.

„Locul s-a schimbat şi din cauza modificărilor semnelor de circulaţie care au avut loc pe străzile din Focşani. Sunt mai multe sensuri giratorii, dar şi sensuri unice", a recunoscut Viorel Pătraşcanu.


Instructorul Marius-Ionel Viziru susţine că, în ciuda taxelor pe care viitorii şoferi le plătesc înaintea examenului, cei de la Primărie nu reuşesc să le ofere un loc stabil de plecare.


„Taxa este de cinci lei, dar poate ajnge şi la 75 de lei dacă pici de multe ori la examen. Primăria nu ne ajută cu un spaţiu, în ciuda banilor care le intră în cont fiecare zi.

Ne-am mutat din parcarea de la „Electrica" şi ne-am dus în faţa Liceului 4. Nici aici nu am stat foarte mult pentru că era prea multă aglomeraţie în faţa şcolilor", conchide instructorul.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite