Inspectorii fiscali din Vrancea au adus venituri suplimentare de peste 50 de milioane lei la bugetul de stat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul anului 2010, organele de inspecţie, în baza programului propriu de activitate, au realizat 2.316 acţiuni de inspecţie financiar fiscală la agenţii economici de pe raza judeţului Vrancea.

În urma acestor controale s-a stabilit ca obligaţie suplimentară de plată suma de 52,65 milioane lei, din care 42,21 milioane lei au constituit diferenţele de impozite, taxe şi conttribuţii sociale, 9,52 milioane lei accesoriile şi 0,92 milioane lei amenzile contravenţionale.

Încasările în timpul controlului s-au ridicat la 20,50 milioane lei. Obligaţiile stabilite suplimentar la bugetul general consolidat sunt mai mari cu 33,16% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent.

De asemenea, în anul 2010 au fost înaintate Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Vrancea pentru continuarea cercetărilor 32 de sesizări penale cu un prejudiciu adus bugetului general consolidat in valoare totală de 8,44 milioane lei, din următoarele domenii de activitate: comerţ, confecţii, construcţii, deşeuri, masă lemnoasă şi prestări servicii.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite