Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea are un nou prim-adjunct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta este lt. Col. Viorel Balla, care a fost promovat în funcţie ca urmare a promovării concursului organizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Noul prim- adjunct îl înlocuieşte pe col. Jenică Bordeanu, care a fost trecut în rezervă cu drept de pensie.

Lt. col. Viorel Balla are 46 de ani şi a absolvit în anul 1993 Academia de Poliţie „Al. I. Cuza" Bucureşti, Facultatea de Pompieri, iar în anul 2004 a absolvit cursul postuniversitar „Drept constituţional şi administraţie publică" în cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ.

După terminarea facultăţii a fost repartizat la Grupul de Pompieri al judeţului Constanţa, unde a îndeplinit mai multe funcţii de conducere, precum comandant de pluton, locţiitor comandant de companie, comandant de companie şi şef de stat major.

Începând cu anul 1998 a fost transferat la Grupul de Pompieri al judeţului Vrancea, unde a îndeplinit funcţiile de adjunct comandant şi apoi comandant al Secţiei de Pompieri Adjud, iar din anul 2009 a îndeplinit funcţia de şef al Centrului Operaţional Judeţean din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny" al judeţului Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite