Încă un sfârşit de săptămână cu distracţie pentru tinerii din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile din municipiu au pregătit pentru astăzi, mâine şi poimâine seri distractive, cu invitaţi speciali şi surprize.Şi copiii au parte de momente adresate în exclusivitate lor.

Mahony mixează deseară în Club Apollo

Invitat special în club Apollo Exclusive este Mahony, un dj care a mixat muzică house la mega petrecerea din Kudos, cea mai populară plajă din România. Intrarea este liberă pentru fete, iar băieţii vor trebui să plătească zece lei.


Teatrul de păpuşi "Zgubilici"

Mâine, începând cu orele 15.00, la Carrefour, profesorul trăsnit îi invită pe copii la o călătorie fascinantă în cadrul atelierului "Fun Science". De la 18.00, teatrul "Zgubilici" prezintă spectacolul "Bălăioara".


Alexandrion Party la Apollo

Mâine seară, începând cu orele 23.00, clubul Apollo Exclusive găzduieşte Alexandrion Party. Clienţii vor avea parte de băutură la promoţie şi de multe alte cadouri promoţionale: umbrele, genţi frigorifce sau tricouri.


Muzică live în Club Monalisa

Interpretul Robert Calotă va oferi un program special celor care au de gând să-şi petreacă seara de duminică în „Monalisa". Începând cu orele 20.00 Calotă va cânta doar muzică live. Intrarea este liberă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite