Încă o lună cu încasări peste program pentru finanţiştii vrânceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DGFP Vrancea
DGFP Vrancea

Încasările la bugetul general consolidat realizate de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Vrancea, în luna iulie, au fost de 56,21 milioane lei lei, cu 5,66% peste programul de încasări transmis de Ministerul Finanţelor Publice.

În structură, pe bugete, situaţia privind încasarea veniturilor bugetare în luna iulie, se prezintă astfel: la bugetul de stat, au fost încasaţi 23,57 milioane lei.

Veniturile la bugetul de stat în structură se prezintă astfel: impozitul pe profit -6,86 milioane lei; impozitul pe venit - 11,62 milioane lei; taxa pe valoarea adăugată - 4,24 milioane lei; rest venituri -0,85 milioane lei.

În luna iulie 2012, încasările din impozitul pe venit au fost principala sursă la bugetul de stat, cu o pondere de 49,30% în total venituri încasate.

Ponderea cea mai mare în realizarea veniturilor la bugetul general consolidat, în luna iulie, o constituie bugetul de stat cu 41,93%, urmat de bugetul asigurărilor sociale de stat cu 41,22%.

De la începutul anului 2012 încasările la bugetul general consolidat au fost de 369,84 milioane lei cu 8,12% mai mult faţă de programul de încasări transmis de Ministerul Finanţelor Publice. Faţă de perioada similară a anului precedent încasările la bugetul general consolidat sunt mai mari cu 3,48% .

Intră pe focsani.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite