Inaugurare/Primii 50 de km din DN 2 D sunt finalizaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constructorul ce se ocupă de reabilitarea drumului naţional 2 D, Focşani - Târgu Secuiesc - Braşov pe ruta Ojdula, regele asfaltului Dorinel Umbrărescu a finalizat lucrările de reabilitare pe primii 50 de km din cei 118 cât a contractat în total. Inaugurarea a avut loc astăzi, în prezenţa reprezentanţilor Companiei Naţionale de Drumuri

Lucrările au fost finalizate pe porţiunea de drum Focşani - Bîrseşti urmând să continue cu cealaltă parte de drum dar şi cu schimbarea şi modernizarea podurilor şi a podeţelor.

Lucrarea, în valoare de 185 de milioane de euro a început în urmă cu doi ani şi are termen de finalizare 2013. Practic este cea mai scurtă rută către Braşov, scurtând drumul cu 50 de km.

"Au fost realizaţi primii 50 de km din drum. Lucrarea va fi în termen cred oricum. Au fost reluate lucrările şi pe cealaltă parte de drum întrucât au fost întrerupte o perioadă. Oricum se va lucre cât timp va permite vremea din ce ştim de la constructor", ne-a declarat directorul Secţiei de Drumuri Naţionale Vrancea, Lucica Chiper.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite