(UPDATE) Un incendiu puternic a cuprins două gospodării la Vânători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pompierii s-au luptat cu focul ore în şir. A fost nevoie de intervenţia a trei autospeciale cu apă şi spumă. După ce iniţial focul a cuprins o dependinţă, acesta s-a extins şi la două construcţii din jur. Din fericire, nici unul dintre proprietari nu se afla în casă.

(UPDATE) Pompierii spun că, cel mai probabil focul a pornit de la un scurtcircuit provocat de un cablu electric neizolat corespunzător. Incendiul s-a propagat şi la locuinţa unui vecin, unde au ars circa 25 m.p din acoperiş şi un adăpost pentru porci.

Locuinţa lui Ion Manole din Vânători a luat foc în jurul orelor 11.30. Fiica proprietarului şi soţia acestuia se aflau acasă, în apropierea locuinţei. Când a văzut fumul puternic ieşind dintr-o bucătărie aflată într-o dependinţă a locuinţei, fiica proprietarului a intrat şi atunci a văzut flăcările. A anunţat pompierii care au intervenit iniţial cu două autospeciale însă, după circa 20 de minute au chemat încă un echipaj în ajutor.

La această oră, pompierii se luptă încă cu focul care s-a extins şi la o altă locuinţă din imediata apropiere. Ca bilanţ intermediar, arseseră până la acest moment circa 100 m.p de acoperiş, diverse bunuri casnice şi un coteţ de animale.

Vecinii au sărit şi ei şi au evacuat din acasă două butelii cu gaz care ar fi putut produce o adevărată catastrofă în cazul în care ar fi explodat.Vom reveni cu amănunte.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite