În goana după capital electoral, Decebal Bacinschi inaugurează obiective ale Consiliului Judeţean fără recepţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Decebal Bacinschi a inaugurat Mausoleul Sud
Decebal Bacinschi a inaugurat Mausoleul Sud

Acesta a tăiat astăzi panglica inaugurală la Mausoleul din Sud, lucrare finanţaţă cu fonduri de la Uniunea europeană şi care potrivit graficului ar fi trebuit să fie finalizată pe 3 ianuarie 2013.

Candidatul USL la Primăria Focşani, Decebal Bacinschi, vrea să profite de ultimele zile din campania electorală pentru a-şi face imagine.

În mare grabă, acesta a inaugurat astăzi lucrările efectuate la Mausoleul Eroilor din Cartierul Sud. Chiar înainte de inaugurare, muncitorii făceau încă ultimele retuşuri la monument.

Potrivit lui Decebal Bacinschi, nu s-a făcut încă recepţia lucrării.

„Probabil că săptămâna viitoare se va deschide publicului. Trebuie făcute procedurile de recepţie, să se constate dacă mai sunt lucrări neterminate, deşi după cum arată nu cred că mai sunt. Mă bucur că după 12 ani acest proiect a fost realizat. Este un lucru extraordinar de bun. Este obiectivul Consiliului Judeţean, pentru că Muzeele sunt la CJ", a spus la inaugurare primarul Decebal Bacinschi.

image

Acesta nu a ratat ocazia de a-i atribui toate meritele preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, care deşi fusese anunţat că va veni la inaugurare nu a mai făcut acest lucru.

Lucrările au costat 12,7 milioane de lei şi au fost executate de firma Dedal Bahamat Galaţi.

„A fost o lucrare grea şi a ridicat multe probleme. S-a făcut consolidare, pentru că mausoleul era infectat de igrasie şi am reuşit să facem hidroizolaţie. Anul acesta vor fi finalizate şi mausoleele de la Mărăşeşti, Soveja şi Mărăşti", a declarat inginerul Dumitru Bahamat, constructorul lucrării.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite