În judeţul Vrancea au fost descoperite de-a lungul vremii zeci de cadavre cu identitate necunoscută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai vechi caz este din data de 4 februarie 1989, atunci când în punctul Comşa din Slobozia Ciorăşti a fost găsit într-o fântână cadavrul unui bărbat cu vârsta între 35 şi 40 de ani. Poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Criminale spun că de regulă, aceste dispariţii apar după certuri în familie.

Peste 80 la sută din cazuri dintre oamenii care dispar fără urmă sunt bărbaţi.

Dispariţiile femeilor s-au micşorat în ultimii ani, înm schib copii pun şi ei probleme mari. Nu există zi în care Poliţia să nu fie anunţată de dispariţia a cel puţin 5-6 persoane sau descoperirea a unui cadavru.

Ofiţerii Serviciului Urmăriţi dn cadrul IPJ Vrancea se ocupă intens de aceste probleme. Până astăzi s-au adunat 46 de dosare extreme de stufoase. Fiecare dintre acestea au o istorie extrem de interesantă.

21 de ani a împlinit şi dosarul unui cadavru unui bărbat găsit de poliţişti în satul Clipiceşti. Mai exact, cadavrul a fost găsit pe malul râului Putna. Se întâmpla la data de 9 septembrie 1989. S-a mers pe mai multe piste, dar nu s-a ajuns la niciun rezultat din caza informaţiilor foarte sărace.

Pentru identificarea unor astfel de cadavre, fotografia şi rezultatul analizelor ADN sunt cele mai importante.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite