IPJ Vrancea nu mai face disponibilizări pentru că poliţiştii au ieşit la pensie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii pensionați s-au fotografiat cu inspectorul șef al IPJ Vrancea
Polițiștii pensionați s-au fotografiat cu inspectorul șef al IPJ Vrancea

18 dintre ei îndeplineau condiţiile de vârstă de a ieşi la pensie şi au salvat practic locurile colegilor mai tineri cu care ar fi trebuit să concureze la examenul pentru post. Aceştia au fost invitaţi astăzi de comanda inspectoratului la o festivitate de încetare a raporturilor de serviciu.

Cu acest prilej, proaspeţilor pensionari le-au fost acordate diplome pentru activitatea desfăşurată, precum şi cadouri, care au fost achiziţionate din fondurile puse la dispoziţie de organizaţiile profesionale şi sindicale.

,,Conducerea inspectoratului mulţumeşte şi pe această cale poliţiştilor care şi-au desfăşurat activitatea în Poliţia Română pe parcursul a cel puţin 20 de ani şi le urează lor şi familiilor acestora sănătate şi cât mai multe bucurii", se arată în comunicatul de presă al IPJ Vrancea.

De menționat că din organigrama IPJ Vrancea ar fi trebuit să dispară 18 posturi, ca urmare a reorganiyării instituției, însă disponibilizările s-au stopat în urma solicitării celor 18 polițiști de a ieși la cerere la pensie.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite