Hoţi de lemne din pădure, prinşi în flagrant de poliţiştii vrânceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi s-au ales cu dosare penale după ce au fost depistaţi în flagrant în timp ce tăiau arbori din pădure la Tîmboieşti şi Vîrteşcoiu

O acţiune a poliţiştilor vrânceni pe linia combaterii delictelor silvice, desfăşurată pe parcursul a două zile, a scos la iveală faptul că din pădurile judeţului se fură în continuare fără teamă.

Aceştia au prins în flagrant, în două zile diferite, doi bărbaţi tineri, unul din judeţul Buzău, celălalt din comuna Vîrteşcoiu în timp ce tăiau copaci din pădure de pe raza administrativă a comunelor Tîmboieşti şi Vârteşcoiu.

Mai grav este că la Tîmboieşti fapta s-a petrecut şi cu complicitatea pădurarului care avea în pază sectorul de unde s-au tăiat ilegal arbori.

Cei doi „lotri" s-au ales cu dosare penale pentru tăiere ilegală de arbori şi sustragere de material lemnos, iar pădurarul este cercetat pentru complicitate.

De asemenea, tot cu ocazia activităţilor de control asupra circulaţiei materialului lemnos pe traseul Tişiţa - Cîmpuri, au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor referitoare la transportul şi comercializarea materialului lemnos, fiind confiscată cantitatea de 3,80 m.c. lemn foc, în valoare de 684 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite