Horia Brenciu concertează deseară la Times Music Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Brenciu şi formaţia sa inaugurează Times Music Club
Horia Brenciu şi formaţia sa inaugurează Times Music Club

Iubitorii de spectacole live sunt aşteptaţi, de la orele 21.00, în Times Music Club la un concert extraordinar, susţinut de Horia Brenciu. Şi în Times Pub vor fi petreceri incendiare.

În această seară, focşănenii dornici de distracţie îşi vor putea petrece weekend-urile într-o nouă locaţie, special amenajată pentru concerte live, susţinute de artişti consacraţi atât din ţară, cât şi de peste hotare.

Times Music Club, deschis pe strada Cuza Vodă, numărul 64, va găzdui deseară de la orele 21.00, un show extraordinar ce îl va avea în prim plan pe binecunoscutul interpret Horia Brenciu, alături de formaţia sa.

Aşadar, iubitorii de muzică live vor putea asculta melodii de suflet, precum „I feel good", „Septembrie, luni", „Ultimul dans" sau „Fac ce-mi spune inima". Biletul de intrare costă 40 lei, iar distracţia şi voia bună sunt garantate.

De asemenea, în fiecare seară de vineri, în Times Music Club vor avea loc spectacole susţinute de către orchestra TMC.

Petreceri tematice

Nici în Times Pub nu vor lipsi suprizele, în această seară stundeţii fiind „vedetele" unei petreceri pe cinste, cu băuturi la promoţie şi concursuri inedite.

„Seara de vineri este dedicată pentru prima dată studenţilor care se întorc acasă în weekend, după ce au început cursurile, unii pentru prima dată, alţii pentru al doilea, al treilea, sau cine mai ştie al câtelea an. Ăsta e motiv de distracţie maximă, nu numai pentru studenţii care vin din alte oraşe, ci şi pentru cei din Focşani. Aşa că, vineri este seara voastră, motiv pentru care am pregatit şi nişte oferte speciale", spune dj-ul Cornel Tarbuzan.

Aşadar, studenţii care vor cumpăra cinci beri, vor primi încă una din partea casei, iar cei care vor intra în club până la orele 23.00 vor avea parte de gratuitate pe baza legitimaţiei.

Mâine seară, petrecăreţii sunt aşteptaţi la „Viva Mexico", eveniment cu muzică mexicană, băuturi precum tequila, mojito sau pina colada la discreţie, iar clienţii înfometaţi vor putea comanda un sandwich special, la preţul de doar cinci lei.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite