Hainele vintage, la modă şi în Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hainele vintage sunt aduse din Anglia sau Danemarca.
Hainele vintage sunt aduse din Anglia sau Danemarca.

Moda vintage începe să prindă şi în rândul focşănenilor, care cu bani puţini îşi pot achiziţiona haine de calitate din dulapul străbunicii. Un magazin din zona Pieţei Moldovei îşi întâmpină clienţii nostalgici cu pălării, poşete, rochiţe, bluze, pantaloni sau sacouri la preţuri cuprinse între 5 şi 25 de lei.

Aduse din ţări precum Anglia, Franţa sau Danemarca produsele vestimentare, care în anii 40 costau zeci de dolari, echivalentul a câteva sute de euro acum, sunt originale 100%.

„Marfa se vinde extrem de repede, mai ales că preţurile sunt foarte accesibile. Clienţii sunt impresionaţi de accesoriile aplicate şi de meticulozitatea cu care fiecare articol în parte a fost lucrat", spune Ana - Maria Stochici, consilier vânzări.

Focşănenii, încântaţi

Focşănenii sunt din ce în mai deschişi faţă de ceea ce înseamnă conceptul de vintage.

„Sunt lucruri de calitate şi foarte ieftine, adaptate salariilor noastre reduse de la o zi la alta. De altfel, eu am fost dintotdeauna atrasă de stilul anilor 1950, atunci când femeile erau mult mai elegante şi cochete", mărturiseşte Anişoara Manea, una dintre clientele magazinului.

O pălărie sau o tocă vintage poate fi cumpărată cu şapte lei, o bluză ori o cămaşă cu şapte lei, un sacou sau o pereche de pantaloni cu talie bufantă cu 20 de lei, iar o poşetă cu 10 - 15 lei.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite