Grav accident de circulaţie pe E85/ O persoană a murit şi alte şapte sunt rănite, printre care şi un copil de 3 ani/ Preşedintele Curţii Constituţionale din Republica Moldova, implicat în accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu puţin timp în urmă, aproape de Garoafa a avut loc un grav accident de circulaţie în care au fost implicate trei autoturisme. Traficul este blocat pe o distanţă de doi km.

Update:Un bărbat în vârstă de 57 de ani, Ioan Ganu, din comuna Valea Râmnicului, judeţul Buzău a murit în accidentul produs în jurul orei 12.00, la intersecţia de la ieşirea din satul Ciuşlea spre Garoafa.

Potrivit poliţiştilor vrânceni, evenimentul rutier a fost cauzat de şoferul unui autoturism Opel, cu numere de Bucureşti, care nu a acordat prioritate la ieşirea de pe un drum lateral, acroşând violent un VW Golf înmatriculat în Bulgaria, maşina la rândul ei fiind proiectată într-o limuzina în care se afla preşedintele Curţii Constituţionale din Republica Moldova, Dumitru Pulbere şi soţia sa, Alexandra.

image

Oficialul moldovean s-a ales cu răni minore, iar soţia sa a suferit o lovitură puternică la picior, ambii fiind preluaţi de un echipaj SMURD. În accident au fost răniţi grav un copil în vârstă de trei ani şi mama sa. Copilul este în comă şi va fi transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la Bucureşti. Alte patru persoane aflate în cele trei maşini implicate în eveniment au suferit răni uşoare, care nu au necesitat internarea.

La faţa locului au venit cinci ambulanţe pentru a prelua răniţii, dar şi maşina de descarcerare a ISU, care a avut misunea să scoată persoana decedată dintre fiarele contorsionate.

Traficul în zonă a fot blocat mai bine de o oră pe ambele sensuri de mers, coloanele de maşini fiind întinse pe mai bine de doi kilometri.

"În urma testării alcooltest a rezultat faptul că nici unul dintre conducătorii auto implicaţi în accident nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.În cauză a fost întocmit dosar penal de cercetare",a declarat insp. pr.Bogdan Toader, purtător de cuvânt IPJ Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite