Goană după cadoul de Moş Nicolae/ Vezi aici ce oferte au magazinele din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucăriile sunt la mare căutare în perioada lui Moş Nicolae
Jucăriile sunt la mare căutare în perioada lui Moş Nicolae

Mai sunt două zile până la venirea lui Moş Nicolae, iar vrâncenii au intrat în febra cumpărăturilor şi au luat la pas magazinele pentru a găsi cele mai potrivite cadouri pentru persoanele dragi.

Comercianţii şi-au pregătit din timp stocurile de jucării, hăinuţe sau dulciuri, cu gândul că măcar în această perioadă vor avea parte de o creştere a vânzărilor.

„Avem figurine şi personaje de desene animate care se vând foarte bine, păpuşi, animale din pluş şi maşinuţe aflate, de asemenea, în topul preferinţelor. Numărul clienţilor care ne-au trecut pragul a crescut, însă chiar şi aşa vânzările nu sunt la nivelul aşteptărilor", declară Mihaela Bratu, lucrător comercial în cadrul unui magazin din Focşani.

De pildă, Emanuel Mierlucioiu a început să alerge prin magazine în căutarea cadoului perfect pentru nepoţelul său în vârstă de şase ani. „Vreau să-i cumpăr o geacă, o jucărie şi câteva dulciuri. În general, sunt atent la preţuri, însă vreau să fie şi de calitate cât de cât, ca să le aibă mai mulţi ani", spune clientul.

Preţuri pentru toate buzunarele

În funcţie de model, material şi firmă, o maşinuţă poate costa între cinci şi 100 de lei, o păpuşă între şapte şi 80 de lei, un ursuleţ din pluş între 18 şi 120 de lei, un lego sau un un puzzle între 15 şi 70 de lei, iar preţurile hăinuţelor pornesc de la câteva zeci de lei şi pot ajunge până la 200 sau 300 de lei.

Cu toate că oferta este foarte diversificată, vrâncenii se gândesc de două ori înainte de a cumpăra un obiect care le poate sărăci bugetul cu câteva sute de lei. Aşa că, magazinele de bijuterii sau parfumuri speră ca măcar Moş Crăciun să-i mai scoată din criză.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite