Gigi Becali a ajuns în Vrancea noaptea trecută cu utilaje în sprijinul sinistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali a spus că nu poate fi insensibil la necazurile vrâncenilor înzăpeziţi
Becali a spus că nu poate fi insensibil la necazurile vrâncenilor înzăpeziţi

Miliardarul a venit cu mai multe utilaje şi oameni şi a promis că va rămâne în judeţ pentru a ajuta la deszăpezirea localităţilor cu probleme.

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a ajuns noaptea trecută, în jurul orelor 1.30 la Focşani, cu mai multe utilaje şi oameni pentru a ajuta la deszăpezirea în judeţ. Acesta a fost aşteptat de preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan, cu care s-a întâlnit într-o scurtă întrevedere şi la sediul Consiliului Judeţean, după care Becali s-a retras pentru a se caza. El a promis că dimineaţă va pleca în judeţ pentru a ajuta la scoaterea de sub nămeţi a sinistraţilor.

La plecarea din Capitală, omul de afaceri a precizat pentru un post de televiziune că pleacă la drum cu 12 utilaje şi 250 de lopeţi. "Dimineaţă, la prima oră, sunt acolo şi mă ocup de tot judeţul Vrancea, cu Marian Oprişan şi stau două zile acolo şi rezolv toată problema. în tot judeţul. Stau şi fac o tabără acolo până când se rezolvă toate treburile. Până când nu mai există nici măcar o oaie înzăpezită", a declarat Becali la plecarea din Bucureşti.

Nu este pentru prima dată când Becali ajută sinistraţii din Vrancea după ce, în urma inindaţiilor din 2005, în satul Boţârlău, a ridicat un întreg cartier de case pentru persoanele cărora apa le-a luat casele şi tot ce au agonisit. Ulterior, la Botârlău, Becali a construit şi o biserică pentru locuitorii cartierului la ridicarea căruia a contribuit financiar.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite