Gigi Becali, deszăpezire „până la ultima oaie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Zăpezile care au îngropat zeci de localităţi din sud-estul României i-au oferit o nouă ocazie de a se da în spectacol europarlamentarului Gigi Becali.

Delirul a început duminică seară, când patronul Stelei a apărut la televiziuni şi a anunţat: „Plec în Vrancea şi nu mă întorc până nu deszăpezesc toate satele izolate. O să plătesc câteva vole şi alte utilaje, iau bani la mine şi cumpăr camioane cu ajutoare dacă e nevoie. Chem toţi românii cu «gipuri» să vină în Vrancea să scoatem oamenii din zăpezi. Mă voi întoarce victorios, cu lopata în mână".

Primit ca un mesia

Gigi Becali a ajuns, ieri-dimineaţă, în faţa Consiliului Judeţean Vrancea şi, după ce s-a arătat dezamăgit că doar câţiva oameni au răspuns apelului său, a luat la rând mai multe localităţi din judeţ.

Totul s-a transformat într-un circ de prost gust: europarlamentarul s-a tăvălit prin zăpadă în faţa camerelor, a făcut „caterincă" alături de cetăţenii care l-au primit ca pe un Mesia şi l-au numit „ministrul deszăpezirilor din România" şi a stat mai mult în direct la televiziunile de ştiri decât cu lopata în mână.

Subprefectul dinamovist Dragoş Mircea, marcaj strâns la stelistul Gigi Becali

„O să ajungem până sus, până la ultima oaie. Lucrăm toată noaptea, după care ne mutăm în altă localitate. Sunt pregătit să stau aici trei-patru zile, cât e nevoie", s-a lăudat Becali în timpul unei intervenţii în direct din comuna vrânceană Dumitreşti.

Cei o sută de oameni aduşi de patronul Stelei au acţionat cu lopeţi, alături de cinci vole, pe care latifundiarul le-a plătit din banii lui şi a promis că va mai aduce şi alte utilaje.

Gigi Becali în Vrancea: "Am adunat 150 de voluntari pentru deszăpezire" FOTO

În Dumitreşti, Becali s-a arătat nemulţumit de faptul că unii săteni i-au cerut bani pentru a se implica în acţiunea de deszăpezire din localitate:

„Unii mi-au cerut bani, în timp ce alţii au ieşit cu lopeţile să ajute. M-a deranjat treaba asta cu banii".

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite