Încep înscrierile pentru Şcoala de Vară „Educaţia Merită” organizată de Fundaţia Dinu Patriciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În data de 28 februarie 2011, se dă startul la înscrierile pentru cea de-a doua ediţie a Şcolii de Vară "Educaţia Merită", program derulat şi susţinut financiar şi logistic de Fundaţia Dinu Patriciu.

Programul are ca target un segment special de populaţie, în sensul că este adresat cadrelor didactice din mediul rural, care vor avea la dispoziţie două luni pentru a-şi depune aplicaţiile.

Mai citeşte şi:

Cum obţii bani pentru studii în străinătate

Astfel, în perioada 28 februarie-28 aprilie, profesorii din ciclul gimnazial şi liceal care doresc să participe la cursurile de formare continuă ce vor fi organizate în această vară, sunt invitaţi să completeze formularul online găzduit de pagina web a proiectului: https://formular.scoaladevara.eu/.

În urma evaluării candidaturilor de către o comisie special constituită, 42 de profesori titulari din şapte şcoli vor fi selectaţi pentru a lua parte la cursurile Şcolii de Vară -"Educaţia Merită". Aceste cursuri se vor desfăşura în perioada 3-10 iulie 2011, toate cheltuielile legate de cursuri fiind acoperite de Fundaţia Dinu Patriciu.


Ca element de noutate şi de maxim interes pentru public, cursurile vor fi interactive. Ele vor fi transmise online, în timp real, cu posibilitatea vizitatorilor site-ului de a adresa întrebări formatorilor şi cursanţilor.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite