Gabriel Cotabiţă, Mandinga şi Connect-R cântă în Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Mandinga cântă live în Times Music Club
Trupa Mandinga cântă live în Times Music Club

În această seară, binecunostul interpret de muzică uşoară, Gabriel Cotabiţă, va cânta la Festivalul „Florentin Delmar". Mâine seară, Times Music Club găzduieşte un concert live susţinut de trupa Mandinga, iar duminică, invitat special în Promenada Mall este Connect-R.

Aflat la cea de-a 35-a ediţie, Festivalul „Florentin Delmar" a debutat aseară cu un recital extraordinar susţinut de Oana Sârbu, urmând ca în această seară, de la orele 18.30, pe scena Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia" să urce nimeni altul decât Gabriel Cotabiţă.
Voce de excepţie, interpretul îi va încânta pe focşăneni cu şlagărele „Domnişoară, nu pleca", „Noapte Albastră", „Prima iubire şi ultima" sau „Nu-ţi spun adio".

Spectatorii vor putea asista şi la spectacolul oferit de concurenţii festivalului, tineri talentaţi cu vârsta între 15 şi 26 de ani, pasionaţi de muzica uşoară.
Spectacolul va fi prezentat de actriţa Alexandra Velniciuc, iar preţul unui bilet variază între 20 de lei şi 40 de lei, pentru focşănenii care vor să prindă un loc la lojă.

În schimb, elevii care vin la festival în grupuri organizate, pensionarii sau persoanele cu dizabilităţi vor scoate din buzunare doar zece lei.

Mandinga, în Times

Mâine seară, Times Music Club va găzdui un concert live susţinut de formaţia Mandinga. Iubitorii muzicii jazz, latino, salsa, merengue sau cumbia vor avea parte de un show incendiar susţinut de cei nouă membri ai trupei care de curând şi-au „upgradat" stilul cu influenţe balcanice.

De altfel şi spectacolul lor poartă denumirea de „Balkan Social Club" şi reprezintă o îmbinare inedită între ritmurile unor melodii precum „Şairaman" sau piese din folclorul românesc, alături de hituri ale unor artişti consacraţi, precum Mickael Jackson, Rihanna sau Justin Timberlake. Preţul unui bilet de intrare este în valoare de 40 de lei.

Connect-R, invitat în Promenda Mall

Interpretul Connect-R şi trupa sa de dansatori îi vor „înnebuni" pe tinerii focşăneni duminică seară, de la orele 19.30. Organizatorii promit o seară incendiară, pe parcursul căreia clienţii vor putea dansa pe mega - hiturile „Dacă dragostea dispare", „Sunshine" sau „Burning Love". Connect-R, alias Ştefan Mihalache, a debutat în peisajul hip-hop românesc în 1997, colaborând cu numeroşi artişti autohtoni. Intrarea la spectacol este liberă.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite