Gabriel Berca, ministrul MAI: „Procurori şi ofiţeri operativi vor veghea în fiecare judeţ la respectarea legii în campania electorală şi în ziua votului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Berca, ministrul MAI
Gabriel Berca, ministrul MAI

Acesta spune că a stabilit împreună cu procurorul general Codruţa Kovesi să delege oameni care să vegheze la respectarea legii în perioada premergătoare alegerilor locale, dar şi în ziua alegerilor.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a precizat că vrea ca scrutinul electoral din data de 10 iunie să fie organizat ireproşabil, astfel că a decis împreună cu întreaga conducere operativă a ministerului să se poată interveni cu rapiditate acolo unde este necesar.

„Am stabilit un număr de oameni din structura operativă să vegheze la respectarea legii pe perioada campaniei electorale şi în ziua votului. Am avut o discuţie cu doamna Codruţa Kovesi şi printr-un ordin al doamnei procuror am stabilit ca în fiecare judeţ să avem un reprezentant al Parchetului care să fie în directă legătură cu oamenii trimişi de ministrul MAI în teritoriu, iar la sesizările cetăţenilor se va interveni punctual pentru aplicarea legii", a declarat ministru Gabriel Berca.

Intră pe focsani.adevarul.ro pentru a afla şi alte ştiri din Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite