GALERIE FOTO-VIDEO Mircea Diaconu, condus pe ultimul drum în aplauze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vicepreşedintele consiliului Judeţean a fost condus pe ultimul drum
Vicepreşedintele consiliului Judeţean a fost condus pe ultimul drum

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a fost astăzi înmormântat în cimitirul din Jariştea, cu onoruri militare. Slujba religioasă de înhumare a avut loc însă la Biserica „Sf. Ioan Botezătorul" din Piaţa Unirii, acolo unde oamenii au venit în număr mare să-i aducă un ultim omagiu celui căruia i se spunea simplu „nea Mircea".

Slujba de înmormântare a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Mircea Diaconu, a fost oficiată de arhiepiscopul Buzăului şi Vrancei, Epifanie Norocel, ajutat de un sobor format din 30 de preoţi.

Funeralii Mircea Diaconu

CLICK aici pentru imagini

La funeraliile decanului de vârstă al social democraţilor vrânceni au fost prezenţi preşedintele PSD, Victor Ponta, Miron Mitrea împreună cu soţia sa, precum şi ceilalţi parlamentari de Vrancea, primari de localităţi, colegii de serviciu, dar şi foarte mulţi oameni simpli, care l-au cunoscut şi admirat pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Un ultim omagiu i-a adus în cuvântarea sa şi preşedintele Consiliului Judeţean, Marian Oprişan.

Cei prezenţi în Piaţa Unirii au aplaudat când sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mircea Diaconu a fost urcat în maşina militară, cortegiul funerar îndreptându-se apoi pe traseul Catedrala Ortodoxă-strada Cuza Vodă-Direcţia Silvică-sediul PS-Jariştea.

Mircea Diaconu a fost înmormântat cu onoruri militare.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite