Furtună în Focșani / Vântul a smuls o bucată de acoperiș de patru metri de pe un bloc ce a căzut pe trecerea de pietoni iar un copac a fost doborât peste o mașină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din fericire nu sunt victime. Acoperișul smuls de vânt a căzut pe trecerea de pietoni pe bulevardul Unirii, pe cealaltă parte de bulevard. Un tei de pe bulevardul București a fost doborât la pământ de vântul puternic întrucât era uscat. Copacul a căzut peste o mașină, un autoturism marca Renaul Clio.

Proprietarul mașinii, Pavel Filip s-a trezit cu luneta mașinii spartă şi caroseria avariată. Acesta susține că are asigurare CASCO la mașină însă dă vina pentru cele întâmplate pe reprezentanții primăriei întrucât, susține acesta, a făcut nenumărate solicitări pentru tăierea copacului.

image

„S-au făcut nenumărate cereri pentru tăierea acestui copac pentru că este uscat de mult timp dar nu a venit nimeni de la Direcţia de Dezvoltare a primăriei. Nu se deranjează. Sper să îmi deconteze firma de asigurări totul", ne-a spus îngrijorat proprietarul mașinii.

image

Acoperiș prăbușit pe trecerea de pietoni

Pompierii interveneau în urmă cu câteva minute pentru degajarea bulevardului Unirii în zona Capelei Militare după ce o bucată de acoperiş a căzut de pe un bloc, pe partea cealaltă a străzii, chiar pe trecerea de pietoni.

image

Din fericire nimeni nu a fost rănit. Proprietarul apartamentului de la etajul patru îşi reconstruise o parte din acoperiş după ce construcţia a luat foc în urmă cu câteva săptămâni. Construcţia nu era însă prinsă bine întrucât nu era finalizată.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite