Fraţi din Vidra, acuzaţi de proxenetism/ Cei doi au exportat tinere pentru o reţea internaţională de prostituţie din Italia şi Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion şi Cătălin Hasan, de 30 şi respectiv 33 de ani, au fost ieri reţinuţi pe motiv că au exportat mai multe tinere pentru o reţea internaţională de prostituţie din Italia şi Marea Britanie.

Cătălin Hasan era deja în arestul Poliţiei Vrancea încă de săptămâna trecută, fiind urmărit internaţional pentru ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Cei doi fraţi sunt acuzaţi că au racolat zece tinere cu situaţie material precară din judeţele Vrancea, Buzău, Bacău şi Brăila. Printre acestea se află şi două minore.

Alături de cei doi fraţi a fost reţinută şi concubine lui Cătălin Hasan, Ramona Negoiţă (30 ani). Reţeaua de proxeneţi de la Vidra a acţionat în perioada 2006 - 2009, fiind urmărită de anchetatori din 2007. Anchetatorii continuă cercetările în acest dosar.

"I-am urmărit din 2007. Este vorba şi de două minore, dar acţiunile noastre în acest caz continuă", ne-a declarat procurorul Gheorghe Stanciu, şeful DIICOT Vrancea.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite