GALERIE FOTO Focşaniul, luminat de sărbătoare doar în centru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul oraşului arată feeric
Centrul oraşului arată feeric

Pe străzi principale, cum sunt Cuza Vodă şi Mare a Unirii nu există nici un bec aprins, iar pe strada Republicii instalaţiile luminoase au rămas montate de anul trecut.

Iluminatul de sărbători în Focşani este şi în acest an unul extrem de sărac, în condiţiile în care autorităţile nu au investit aproape de loc în decoraţii.

Singurul loc feeric din municipiu este centrul civic, unde au fost achiziţionate câteva instalaţii noi care au fost „plantate" pe clădirile din zonă şi în copacii răspândiţi de o parte şi de alta a Bulevardului Unirii.

Bulevardul Unirii a fost "inundat" de lumini

CLICK aici pentru imagini

 Este practic singurul loc unde populaţia poate simţi spiritul sărbătorilor de Crăciun.

În rest, bezna este prezentă mai peste tot pe arterele din oraş.

iluminat 6

CLICK aici pentru imagini

„Sunt şofer şi fac foarte mult teren prin ţară. Vreau să spun că am văzut oraşe luminate de am crezut că sunt la Las Vegas. Categoric, nu-mi place cum s-au pregătit edilii de aceste sărbători", ne-a spus dezamăgit focşăneanul Viorel Bratu.

"La noi , pe Cuza Vodă, am avut mereu iluminat cu instalaţii de sărbători. De ce nu le-au mai pus anul acesta, nu înţeleg. Este adevărat că trecem prin criză, dar nu văd deloc că se face economie prin alte părţi", spune şi Valeria Mincu.

Focşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite