Focşani: Vânzătorii de termopane sfidează criza cu superoferte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mariana Zăgan vinde mai uşor termopanele la ofertă
Mariana Zăgan vinde mai uşor termopanele la ofertă

Magazinele sau atelierele care comercializează tâmplărie termopan au dat lovitura în acestă perioadă de criză şi au o cifră apreciabilă de afaceri. Pentru că în ultima vreme vânzările mergeau destul de greoi, majoritatea comercianţilor a umblat la preţuri.

Ultimele oferte au făcut ca piaţa termopanelor să se dezgheţe, iar încasările au început din nou să crească, la fel ca în vremurile de dinaintea crizei economice.

Focşăneanca Mariana Zăgan este de câţiva ani consilier de vânzari într-un cunoscut magazin de termopane şi a găsit soluţia câştigătoare pentru ca marfa să nu mai rămână cu lunile pe stoc.

„Pentru un profil de geamuri pentru cinci camere plăteşti doar pentru trei camere, aceasta fiind o ofertă extrem de tentantă. Chiar dacă nu ai cinci camere poţi să iei şi pentru altcineva din familie pentru că pe noi ca firmă nu ne interesează unde le instalăm, ci doar număul lor. Dacă cineva cumăpără pentru două apartamnte, reducerea este de peste 50%. Preţul pentru un apartament de trei camere ajunge la doar 1.000 de lei", ne-a declarat Mariana Zăgan.

Jaluzele bonus

Comercianţii au mai găsit o altă variantă pentru atragerea clienţilor într-o perioadă în care aproape nimic nu se mai vinde pe piaţă. Felicia Lupu a dat lovitura în afaceri oferind un bonus binevenit pentru cei care cumpără termopane.

„Cel care cumpără termopane pentru trei camere le dăm ca bonus jaluzele sau rulourile care se pun în afara geamurilor. Clienţii noştri pot economisi peste 300 lei. Sunt oferte bune pentru această perioadă, asta pentru că termopanele nu prea au mare căutare pe timp de iarnă. Piaţa lor se mişcă mai mult vara", recunoaşte focşăneanca.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite