Focşani: Un bărbat din Slobozia Bradului a fost prins în flagrant în timp ce încerca să îi dea mită 300 de lei unui poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul încerca să scape astfel de o amendă după ce a fost prins ieri în comuna Sihlea transportând ilegal lemne cu un autofurgon.

Flagrantul a fost organizat ieri de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea şi ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie după ce au fost anunţaţi de şeful postului de poliţie Sihlea. Învinuitul, R.I. (50 ani) i-a spus agentului de poliţie care l-a prins transportând lemne ilegal să nu îi întocmească proces verbal pentru amendă şi că îl va recompensa cu bani.

Acesta nu a putut prezenta nici documentele autofurgonului cu care transporta lemnele ci doar certificatul de înmatriculare. A părăsit sediul poliţiei din Sihlea spunând că se va întoarce cu restul de acte.

Învinuitul i-a spus poliţistului că va rezolva la întoarcere şi problema transportului ilegal de lemne în mod „amiabil", se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de Direcţia Generală Anticorupţie. Când s-a întors cu actele şi banii pentru poliţist, acesta a fost luat la întrebări de procurori fiind ulterior învinuit pentru infracţiunea de dare de mită şi cercetat în stare de libertate.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite