Focşani: Toader Tudorel, judecător la Curtea Constituţională, cumpără teren de la primărie să-şi amenajeze cabinet de avocatură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acesta are un apartament în Focşani pe strada Pictor Grigorescu şi urmează să cumpere de la Primărie concesiunea din faţa imobilului, în suprafaţă de 17 mp

Vrânceanul Toader Tudorel, judecător la Curtea Constituţională, fost decan al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii "Al. I. Cuza" din Iaşi, a solicitat Primăriei Focşani cumpărarea unui teren în suprafaţă de 17 mp, situat pe strada Pictor Grigorescu nr. 49, unde deţine deja de mai mulţi ani un apartament.

Terenul pe care vrea să-l cumpere judecătorul de la Curtea Constituţională face obiectul unui contract de concesiune din anul 2005, care vizează amenajarea unui cabinet de avocatură, aşa cum rezultă din autorizaţia de construcţie.

"Terenul propus pentru vânzare aparţine domeniului privat al municipiului Focşani şi va fi inventariat prin hotărârea consiliului local cu o valoare de 1312 lei. Preţul pe care îl propunem este de 112 euro/mp, preţ de bază propus pentru terenurile din zona A, aşa cum rezultă din raportul de expertiză tehnică evaluare pentru terenuri care aparţin domeniului privat al municipiului Focşani", se arată în raportul Primăriei Focşani.

În consecinţă, Toader Tudorel va cumpăra terenul respectiv pentru suma de 1900 de euro.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite