Focşani: Tatăl arbitrului focşănean Ionică Serea a decedat seara trecută într-un accident de maşină la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionică Serea
Ionică Serea

Tatăl arbitrului focşănean Ionică Serea a decedat seara trecută la Braşov după ce o maşină a dat peste el. Acesta se întorcea împreună cu familia şi mai mute rude de la o nuntă din Timişoara şi s-au oprit la Braşov, în localitatea Hărman când au avut senzaţia că au greşit drumul.

Tatăl lui Ionică Serea a traversat drumul pentru a întreba trecătorii despre drumul spre Tg. Secuiesc când un şofer a dat cu maşina peste el.

Ghiniooanele se ţin lanţ de familia Serea. Arbitrul focşănean, Ionică Serea a ieşit din arestul Penitenciarului Colibaş din Piteşti în urmă cu o lună şi jumătate unde a stat cinci luni. Ionică Serea este acuzat de luare de mită în dosarul partidei FC Argeş - Steaua (2-2) din 2009.

Potrivit rechizitoriului procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie, Serea ar fi luat mită 21.000 de dolari pentru a avantaja formaţia piteşteană. Afirmaţiile nu au fost însă probate, asistenţii Zoltan Szekely şi Ionel Popa depunând mărturie în favoarea lui Serea.

Ionică Serea s-a întors la serviciu la Penitenciarul cu Regim de Maximă Sigiranţă Focşani unde lucrează ca gardian însă procesul contiuă urmând să aibă un nou termen în această lună.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite