Focşani: Rudele şi colegii o conduc astăzi pe ultimul drum pe Adina Vizitiu, poliţista care a murit pentru că nu a avut unde să îşi facă analizele în week-end

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adina Vizitiu (stânga) alături de soţul ei, Cornel Vizitiu (dreapta).
Adina Vizitiu (stânga) alături de soţul ei, Cornel Vizitiu (dreapta).

Colegii subinspectorului de poliţie Adina Vizitiu ce s-a stins din viaţă la sfârşitul săptămânii trecute merg astăzi la înmormântare în satul Gheorghe Doja din judeţul Ialomiţa, acolo unde locuiesc părinţii poliţistei.

"Mergem la înmormântare în Ialomiţa. Oricum este tragic ce s-a întâmpla. Nimeni nu se aştepta. Şi ea şi el erau oameni deosebiţi, plini de viaţă. Acum urma să îşi crească fetiţa. Erau fericiţi că au un copil. Nu am cuvinte să spun mai multe", ne-a spus Gabi Ştefănescu de la serviciulb economic al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, coleg de departamanet cu soţul Adinei.

Amânarea analizelor a costat-o viaţa

Adina Vizitiu a murit la doar 25 de ani, la zece zile după ce a născut o fetiţă. Aparent sănătoasă întrucât toate analizele i-au ieşit bine, Adina s-a stins din viaţă duminică seara. Poliţista acuza dureri puternice de cap încă de vineri seara când medicii i-au recomandat să facă analize de imagistică însă putea face acest lucru doar în clinicile din alte oraşe întrucât cele din Focşani nu funcţionează în week-end.

Pentru că nu a vrut să se pună de pe drumuri întrucât trebuia să alăpteze fetiţa de doar zece zile pe care o avea acasă, Adina a amânat analizele până luni însă nu a mai apucat să ajungă la control. „Din câte am înţeles avea ceva la inimă din naştere ce nu i s-a depistat. Artera care transportă sângele de la inimă către toate organele din corp i-a pocnit duminică seara, probabil în urma efortului odată cu naşterea", ne-a spus ieri soţul Adinei, Cornel Vizitiu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite